Ni måste bara se det

Det blev en lång powernap. Det var meningen att jag igår kväll bara skulle vila en stund och sen stiga upp igen, men jag somnade för natten. Skönt var det faktiskt. Idag hade vi tydligen en riktigt stor och mumsig frukost för vi har pappas kusin är hemma hos oss (♥) men det missade jag nämligen. Jag som aldrig sover länge har sovit till till elva idag, förvånansvärt. Så snälla som de är så fanns det massor kvar till mig som jag kunde smaska i mig. Detta betyder även att det blir extra god lunch och middag också, vilket jag redan längtar till. Annars ska jag försöka trycka in någon tid till min datorn mus jag ville köpa på ONOFF idag, eftersom sist jag var där fanns det bara två kvar. Då jag känner jag en viss stress att komma dit så fort som möjligt så ingen snor min mus!!

Åh förresten, så måste jag verkligen visa er en riktigt fet sak. Det är nämligen en dansstil, tecktonik kallas det, som utan tvekan är något av det coolaste jag sett. Sjukt sexigt också, ni måste verkligen se det. Det ballaste är att min syster har sett folk dansa det live och hon hade blivit helt paff. Det är som sagt något speciellt med det. Men så snäll som jag är ska jag länka den här nedan till er. Ni måste bara se hela :)

Tecktonik


Gud, jag älskar det verkligen


Kommentarer
Postat av: Anonym

Hej, kolla in min blogg :) Kommentera så många inlägg som möjligt och lägg till mig på bloglovin. Säg till så lägger jag till dig med =)

2009-09-13 @ 13:27:52
URL: http://vc
Postat av: Diskret

Vackero blogg!Läs skvaller http://diskretskvaller.blogg.se

2009-09-13 @ 22:00:42
URL: http://diskretskvaller.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0