Impuls

Idag har varit en sån där bra dag. Skoldagen idag var lite kortare än vanligt (pga Leslie Daniels minnestund, rip) så vi slutade två timmar tidigare. Det betydde då att jag hade extra tid innan träningen klockan 16.00. Därför bestämt jag för att ta mig en promenad in till stan, där jag senare skulle träffa Andreas. Jag gick mest runt kollade, njöt av min iskalla CocaCola och hade ingen som helst planering för någon särskild shopping. Men helt plötsligt, när jag var inne i Vagabond butiken, såg jag ett par ursnygga stövlar som jag bara var tvungen att köpa. Vanligtvis är jag inte mycket av en stövel-människa, men det ska det minnsann bli ändring på nu:D

Efter träning träffade jag babe, vi åt god mat, pluggade, kollade Tv, åt kanelbullar och snackade. Helt enkelt underbart! Nu sitter jag här framför datan och gör ingenting och ska istället gå och lägga mig. Godnatt allihopa!




Choklad



Choklad i vattenbad som håller på att smälta. Vi hade 800 g marabou, dock smälte vi inte allt.
Visst ser det gott ut?! :D



Mys helg

Då är man tillbaka efter några dagars icke bloggande. Jag har haft en super iaf och hoppas att ni också haft det.

I fredags var jag som sagt hemma hos Anna, det var hur mys som helst och vi kollade på Take The Lead. Vi gjorde choklad fondue, som blev otroligt lyckad.

Igår var det inte mycket som hände. Största delen av dagen spenderades till att städa, dammsuga och dammtorka. Jobbigt men skönt när vi väl var färdigt, plus att man tjänade sig en 500-lapp pga att jag varit så duktig. Så det lönade sig verkligen. Mot kvällen kollade vi på She's the Man, och senare åkte jag hem till baby där vi kollade på fotboll och mös.

Idag har jag iprincip inte gjort någonting vettigt alls. Eller jo, lunchen lagade jag, det blev pasta köttfärssås och alla var nöjda. Resten av dagen hitills har jag mest suttit vid datorn och surfat runt. Snart, om några timmar kanske måste jag även sätta mig ner och plugga och göra läxorna tills imorgon.

I fredags innan Anna.


Äntligen fredag

Gud vad skönt det känns. Att få slappna av från plugg och läxor och bara ha kul. Och på något vis känns det som denna hleg kommer bli något extra...

Hursom det blev inget bloggande igår. Jag orkade helt enkelt inte, sorry. Iallafall, så var det skola som vanligt igår och därefter blev det en runda på stan med Anna. Det börjar bli som en rutin nu, en mysig rutin. Denna gång fick jag även med mig en superstilig kavaj från Oasis, lite för dyr, men man bör passa på. Senare gick jag och köpte godis och chilicheese och åkte hem ill min älskling som jag inte träffat på hela veckan typ. Underbart var det och vi hade det otroligt mys. Sedan blev det hem för att pömsa.


Igår
Jacka: Hm
Tröja: VeroModa
Jeans: Tommy Hilfiger



Idag är dte ju fredag, och det betyder att jag egentligen skulle haft morgon träning innan skolan, men det skippades. Jag kände helt enkelt för att sova lite extra. Efter skolan hämtade ma´mma mig och vi åkte hem. Ikväll ska jag hem till Anniebabe på myskväll, vi ska kränga och och kolla på film, vilket ska bli super kul.


Idag
Kofta: Eve
Linne: Thailand
Jeans: Levis
Strumpbyxor: HM
Skor: Deichman


Jo just det ja

OMG GISSA VEM JAG OCH ANNA STÖTTE PÅ I STAN IDAG?!!!!
JO NÄMLIGEN STEFAN HOLM!!!!! OCH EFTERSOM ATT MIN BLICK FASTNADE SÅ LYFTE HAN PÅ ÖGONBRYNET OCH GAV OSS EN BLINK!!!

iiiiiiiiiiish, jag skuttade så glad jag blev, hihi :D






As i promised, sofias supersexiga naglar:DD


Längesen sist

Hihi, nu har det verkligen gått några dagar sen sist jag uppdaterade. Allt har varit som det brukar och jag har mysiga dagar. I måndags blev det skola för min del, sedan träning och sedan myskväll med älskling. Igår, tisdag, hade vi en superchill skoldag och sedan var det träning återigen och därefter hem och prutta. Även idag har varit en underbar dag. Otroligt lugn och härlig skoldag, och allt var prima. Tyvärr har min hals svikit sig och börjar grina, vilket jag hoppas går över så fort som möjligt. Efter skolan åkte jag och Anna in i stan och fönstershoppade. Vi köpte även Chai-te på Barista och mumsade så gott på det. Nu sitter jag hemma och gör ingenting. Jag är lite småtrött, så jag funderar på att ta en tupplur innan maten. Förövrigt så har vi 24 st RisiFrutti Jordgubb hemma, mumma!!!

Det var marknad på Gustav, med stånd från världens alla länder!







Barista är en bajs.

IIISH, i nästa inlägg ska ni få se på SOFIAS naglar, JA JA JIPPIE JA!!


Redan söndag

När jag steg upp imorse trodde jag det var lördag, och kände en viss lättnad för det ännu är långt till måndag. Men nejnej, vi har redan hunnit till söndag, sadly. Hursom, igår hade jag en super dag. Under dagen städade jag bland annat mitt rum, räknade en hel del matte och hann även med att hjälpa mamma en hel del med sin städning. Senare mot kvällen blev det bio med folk och vi så The Ugly Truth. Riktigt bra var den, verkligen, och hysteriskt rolig! Därefter åkte vi tillbaka och åt gottis och kollade på Barca en stund och sen Herbie.

Nu sitter jag och målar naglarna och är otroligt uttråkad över att vänta på att färgen ska torka. Funderar på att kanske göra en liten fin dekoration på de också, om jag kan och orkar. Annars när detta är klart ska jag plugga massa matte och göra färdigt hemtentan som är till imorgon. Visst jag har gjort 5 uppgifter utav 10, men nu har jag de svåra kvar.

Jaja, nu ska jag fortsätta leka med nagellack, puss på er och ger er en otroligt söt bild on mig, puss på mig!


Party

Gud vilken mysig dag det har varit idag! Skolan började vi ju som sagt inte förrens klockan ett och efter det blev det tur till staden och käk på Greekway. Jag älskar verkligen det stället! Nu ska jag fortsätta att kolla på idol och sen plugga lite innan jag beger mig mot sängen. Det är morgon träning imorgon, alltså innan skolan, så det är tidig uppstigning för mig. Mot kvällen är det fest hos Kajsa, vilket ska bli kul!

Puss på er



Idag: Svart tröja och Levis jeans. Örhängen och väska från Thailand.
Skinnjacka och skor från HM.






igår på kvällen testade jag lite kläder och tog lite foton, hihi!



Mycket som hänt

Gud vad jag varit kass på att uppdatera.  Gud, jag har inte ens brytt mig, fy. Hur som helst är det mycket som hänt. I måndags efter skolan tränade jag vilket var hur kul om helt och sedan träffade jag min babe. Vi gick runt i stan och kollade kläder, åt gott och fikade.



Stickad tröja: Ralph Lauren
Rosa linne: ingen aning
Jeans: VeroModa


Igår, ja vad gjorde jag igår?! Jo efter skolan hade jag träningen och senare blev det massa dansk plugg och älskmys. Vi poppade även popcorn och snackade skit, ish:D









Stickad tröja: Ralph Lauren
Linne: VeroModa
Jeans: Killah
Väska: Thailand (pimpad med leopard) & Skorosen (?) i Limhamn


Så idag. Jo idag har jag varit i skolan och haft det supermys. På danskan hade vi ett läxförhör och det gick toppen:D Efter skolan blev det stan med Anna-födelsedags-grisen (IIIIIIIH) och sen åt vi världens godaste indisk hemma hos henne med hennes familj. Till efterrätt blev det glasstårta från glassfabriken! Vi hade en alldeles underbar dag :D
Nu sitter jag hemma, framför datorn och har precis ätit lite igen. Eftersom att vi börjar skolan 13.05 imorgon så anser jag att man får lägga sig hur sent som helst :D











Kavaj: Mexx
Tröja: VeroModa
Linne: VeroModa
Jeans: Levis
Väska: Gula från Thailand



SÖTNOSENS DAG!

Hihi, vet ni vilken underbar dag det är idag?:D Jo det är nämligen Annababes födelsedag! ♥
Så därför ska hon få ett inlägg dedikerat bara till henne. PUSS PÅ DIG SÖTNOS & HOPPAS DU FÅR VÄRLDENS BÄSTA DAG!



It's just my lucky day, huh?

Gud vilken stressig morgon jag haft. För att undvika stressen så gick jag till och med upp tidigare imorse för att jag hade en hel del att göra innan skolan. Jag skulle dels in på pednet och skicka iväg en uppsats för att det internet slutade fungera just när det skulle skickas igår. Så notera, detta betyder att jag var inne på pednet runt klockan 07.00 imorse. När jag fixat det så tänkte jag ju att jag hade värsta mycket tid på mig så jag testade kläder i lugn och ro och slängde saker åt höger och vänster. Jag kunder verkligen inte bestämma vad jag skulle ha på mig. Till slut bara slängde jag på mig ett par jeans och en stickad PRL tröja och fick rusa till skolan, eller ja mamma fick rusa som körde mig.

Så kommer jag precis i tid till när vår lektion egentligen skulle börjat. Jag ser att ingen är där men jag tänker att de redan gått in. Hursom, så står man där och knackar i kanske fem minuter och håller örat mot dörren för att se om man hör någon. Men nä. Så helt plötsligt kommer en lärare i rummet mittemot och säger men sin vackra engelska "Hehe, the lesson is cancelled!". Jag bara va, ni skojar med mig, med tanke på att min nästa lektion inte är förrens klockan 12?!! Tydligen har vår lärare skickat ett meddelande på pednet angående detta också, klockan 07.00. Ibland har man bara så jävla tur va? Hade man bara varit lite uppmärksam...



(Bilder och "story" om igår kommer lite senare då, nu ska jag nämligen bara ta det lugnt)


Dåliga stunder

Jag ville bara be om ursäkt för mitt förra inlägg, men just nu är jag bara så sjukt trött och irritrerad. Jo jag kanske slut, men det är fullt normalt, så beat it. Nu måste jag bara få sova bort allt och hoppas på att allt är i sin ordning imorgon. Då kommer ni även att få bilder från dagens äventyr. Så sorry Annie, men jag pallar bara inte lägga upp någon bild nu :(. 

Godnatt allihopa och sov gott!


^

AH jag får spel på allt, fan jag pallar inte mer!!!!!


Rörigt, ja rörigt

Godmorgon allihopa, hur mår ni idag? Själv mår jag super och befinner mig i la escula nu. Tyvärr, var det absolut inte i så imorse. Jag vaknade dels alldeles försent, hade ingen aníng vad jag skulle ha på mig och hade världens sämsta hår-dag. Perfekt! Inte nog med det lyckades jag även komma någon minut försent till skolan imorse. Lyckligtvis, gjorde det inget. 

Så nog med det buttra, vad har jag gjort idag? Jo jag har haft en massa språk. Jag började skoldagen med spanska, sen hade jag franska och efter det engelska. Om typ tjugo min har jag lektion igen, och då är det historia som står på schemat, whoho! Därefter har jag en timmes matte och sen slutar jag för dagen. Härligt! Då är det träning som gäller och sen ut med älskling. Det ska som sagt bli hur kul som helst!

Äsch, nä men nu ska jag bara ta det lugnt och vara lite social och så ni får två små bilder på moi. Vi hörs!




"I’m also just a girl, standing in front of a boy, asking him to love me."

Då var jag tillbaka igen. Hur har ni haft det? :D Visst det kanske bara har gått runt två-tre timmar sen sist, men still. Själv har jag kollat på Notting Hill tillsammans med mamma sötnos och mumsat på nötter. Jag har sett den filmen tusen gånger kanske, men den är alltid lika bra. Sen har jag även pluggat lie, vilket jag är väldigt stolt över. Jag har både hunnit med att göra färdigt franskan, spanskan och även börjat på historia uppsatsen. Nu däremot, orkar jag inte göra mer, så resten får jag lösa imorgon. På tal om det, så är det ju måndag imorgon, vilket betyder att det är skola igen. Det ska faktiskt bli kul tycker jag, eller så är det pga att jag och älskling ska ut och äta fondue på Elysee senare på kvällen som gör att skolan inte heller blir så tokig. Vi ska nog även få in lite tid för shopping också, vilket bara är kul.

På matten imorgon ska vi få vårt hemprov. Istället för att ha ett vanligt kapitel prov på skoltid ska vi få några lite svårare uppgifter att lösa, hemma, och som ska lämnas in på måndag veckan efter. För att vara helt ärlig så tycker jag att ett vanligt lektionprov är bättre, visst man slipper stress och nervösiten nu, men tänk efter nu hur många som faktiskt kommer fuska. Men jag antar väl att det är bra att variera, och att om folk fuskar, så är det ju bara de själva som förlorar på det senare.

Imorgon ska jag nog börja simma igen. Jag har nämligen varit sjuk nu i snart två veckor och har därför inte kunnat träna, utan var tvungen att vänta tills jag var helt friskt. Nu känner jag mig mycket bättre, en liten halsont är fortfarande kvar, men det ska bli skönt att komma igång igen faktiskt. Jag måste erkänna att jag saknat det.

Nä, men nu ska jag fortsätta datanörda mig lite, och sen får vi se om jag pallar hålla mig vaken för WMA MTV MUSIC AWARDS senare ikväll, 02.00. Det är ju inget jag vill missa egentligen, så vi får väl se hur det blir. Annars går det säkert en repris vid ett senare tillfälle, hoppas jag. Nu ska ni istället få någon bild från vår Stockholm resa med skolan, Juni 2009!











Dance, dance, dance

JAG HAR SPOTIFY!
tack baby, jag finner inte ord för hur lycklig jag är nu ♥


Peak through the keyhole






Det blev kyckling

Uh, då var mätt. Vi har precis käkat lunch och suttit och pratat minne och allt var det var. Jag har även presenterat mina danska kunskaper, gud vad duktig jag var. Nu ska jag vila lite, smälta maten och sen måla naglarna. Jag måste även minst boka in en två timmars plugg tid idag, då vi ska skriva en fet historia uppsats till imorgon. Egentligen får vi lektionen på oss imorgon att göra färdigt den, men jag vill helst göra färdigt den idag så kan jag ta det lugnt imorgon på lektionen. Det skulle vara härligt.

Till helgen har Kajsa i min klass anordnat en klassfest, där temat är Rave. Utflippat och ball, något att se fram emot kanske.


lite för mycket för min smak?

'

Vi får väl se vad man kan hitta på, ni får gärna komma med förslag. Det skulle vara gulligt!


Ni måste bara se det

Det blev en lång powernap. Det var meningen att jag igår kväll bara skulle vila en stund och sen stiga upp igen, men jag somnade för natten. Skönt var det faktiskt. Idag hade vi tydligen en riktigt stor och mumsig frukost för vi har pappas kusin är hemma hos oss (♥) men det missade jag nämligen. Jag som aldrig sover länge har sovit till till elva idag, förvånansvärt. Så snälla som de är så fanns det massor kvar till mig som jag kunde smaska i mig. Detta betyder även att det blir extra god lunch och middag också, vilket jag redan längtar till. Annars ska jag försöka trycka in någon tid till min datorn mus jag ville köpa på ONOFF idag, eftersom sist jag var där fanns det bara två kvar. Då jag känner jag en viss stress att komma dit så fort som möjligt så ingen snor min mus!!

Åh förresten, så måste jag verkligen visa er en riktigt fet sak. Det är nämligen en dansstil, tecktonik kallas det, som utan tvekan är något av det coolaste jag sett. Sjukt sexigt också, ni måste verkligen se det. Det ballaste är att min syster har sett folk dansa det live och hon hade blivit helt paff. Det är som sagt något speciellt med det. Men så snäll som jag är ska jag länka den här nedan till er. Ni måste bara se hela :)

Tecktonik


Gud, jag älskar det verkligen


Pussegull

Gud vad mysigt jag haft det idag!! Min plutt ligger bredvid mig och har somnat och är så gullgull just nu, som en liten bebis. Man vill bara pussa på hela han, men jag låter bli, för jag vill ju inte väcka honom! Filmen vi såg var otroligt bra men också riktigt sorlig, och jag som aldrig bölar för film känden några tårar rinna ner för min kind :( Tyvärr så uppfattade jag aldrig namnet på filmen, konstigt nog. Till fika blev det lite gottis, och kardemumma bullar. På helgen är det som sagt helt okej och unna sig lite extra, även om klockan kanske är past food-time!

Jag hittade sladden till min mobil just nu faktiskt, men där jag har tyvärr bara bilder på mig själv, moi, men jag hoppas det går bra för idag. Men men, nu ska jag datanörda mig lite, så hörs vi säkert snart igen.




Gumpsvett

Ni anar inte vad jag gör just nu?! jo jag ligger och kollar på fotboll med älskling. Nu tänker säker många av er att det inte är något speciellt med det ju och det har ni faktiskt rätt ni. Utan det underbara är nämligen att jag har ett helt marabou 200g choklad bredvid mig som håller mig sällskap. Just nu måste jag erkänna att det är min bästa vän och vi är som gjorda för varandra, mums. Synd bara att jag snart ska käka upp min vän, hihihi :D Lite kul var det va?:D:D (Jag ligger fortfarande och garvar åt mitt "skämt" och det roliga är att jag inte kan sluta :$)

Well, hur har ni haft det idag? Har ni hittat på något kul kanske? Det är ju som sagt lördag. Själv har jag sedan sist vi hördes varit med mini. Vi har umgåtts med familj och ätit grillat. Riktigt mysigt var det! Senare ikväll ska vi kolla på film tillsammans och förmodligen röra ihop något till kvällsfika. Tyvärr blev det ingen langos idag, men älskling har lovat att snart, då ska vi självklart göra det.

Redan nu har jag några planer för imorgon. Jo jag ska nämligen till ONOFF och köpa en supersöt mini HP-mus, exakt i samma design och färg som min laptop. Den var så otroligt söt att jag bara måste köpa plus att det är ju nödvändigt med mus. Det kan underlätta en hel del :D

Förövrigt har jag fotat en del idag men jag glömde sladden hemma tror jag så bilderna kommer senare. Ah nä, nu ska vara bort från datorn och vara social! Eller nä vänta, några bilder måste jag ju ha, annars ser det så trist ut. Får se vad jga kan hitta....


Köpenhamn, Kastrup


Thailand


Innan malmöfestivalen. Notera att rummet var nytt, därför svaret til ingen säng :)


Adios people

Ah nu är jag färdig. Det blev inte mycket till smink men det är sött ändå hoppas jag.





Kavaj: Mexx
Blus: Från Thailand
Byxor: Lewis
Skor: Ballerina 


Godmorgon

Eller ska man kanske säga Goddag kanske, såg att klockan är över tolv. Bueno, jaja, godmorgon, goddag, det kvittar, ni förstår min poäng. Just nu ligger jag i sängen men datan i knät och en bricka med frukost framför mig. Idag har jag satsat lite extra på min frukost, och laddat upp med tre mackor, banan och en stort glas Oboy, smaskens. Frukosten är ju som sagt det viktigaste målet på dagen, not to forget.

 Annars har jag faktiskt hunnit med en hel del redan idag, då jag inte är så mycket av en långsovare. Vilket jag, tro det eller ej tycker om, för då behöver jag sällan tjura över att jag sovit bort halva dagen. However, slut pratat om det. Denna ljuvliga morgon har jag legat och pysslat en massa i paint med bilder och grejer och försökt klistra ihop till en söt header som jag vill ha på blogg. För att inte underskatta mina talanger måste jag säga att jag gjort några verkligen mästerverk, wiho! :) Mitt mål är att försöka lista ut det hela hur man  gör när man sätter in en header i "bloggmallen" och sedan är allt löst. Eller så har mini lovat att hjälpa mig med allt sånt, design och utseende, så det blir nog att jag frågar älskling, som faktiskt kan allt det här med datorer och hemsidor m.m, vilket vi tycker om. På tal om min bebis, så ska jag snart göra mig i ordning och sedan bege mig mot honom. (ish det kanske blir langos after all, jippo!). Pues, para continuar, så ska jag fortsätta äta min frukost nu, vila lite, ta en dusch förmodligen och sätta på mig något sött. Vi hörs igen om ett tag, ni får ha en toppen så länge! ♣





Äntligen

Nu ska jag krypa ner i min mjuka säng läsa en gammal VeckoRevyn och mumsa på gottis och Oboy. Inatt kommer jag somna med ett leende på läppnarna, det känner jag på mig för denna dagen har verkligen varit en bra dag ♥






Piraterna har funnit land

Det var faktiskt första gången jag sett Piraterna, och jag ska säga att det var ändå riktigt bra. Förut har jag utan att ha vetat något sagt att jag avskyr sånna medeltidsfilmer, men hallå, där hade jag fel. Jag läste nyss Ulfs (Anna=min manager) kommentar om att mera mera bilder behövs. Det ska jag givetvis bättra mig med och fixa för er. Hursomhelst, som jag nämnde i tidigare inlägget har jag haft en superdag med massa mys och kärlek, vilket jag saknat enormt. I skolan var allt prima, franskan flöt på, och på idrotten spelade vi fotboll, vilket var mycket skoj.

Mina planer för imorgon är ännu suddiga men jag har bestämt mig för att åtminstone få in lite plugg. Det är något jag verkligen slarvat med, jag som brukar sköta sånt som tuppen, men det ska blir ändring på det ja. Sofia berättade lite om hur man gör egen langos idag, och att det faktiskt blir mycket godare när man pysslar ihop det själv. Jag och älskling kollade lite recept, så vem vet, vi kanske provar och experimenterar lite på det imorgon. Det är ju som sagt så sjukt gott, det kan man verkligen inte förneka. Pues sí, nu ska jag leta snygga bilder, puss på det :)


Självklart börjar vi med en gullig bild på mig själv. Detta är på Köpenhamns flygplats Kastrup i väntan på att åka till Barcelona.


Jag och Sandra Lif på skolavslutningsdagen under mitt söta paraply


Thailand sommaren 2008


Snyggingar i Stockholm


hihi, han fnittrade


Thailand

Jag lovar, mera kommer sen när jag hittat roligare bilder, sålänge får dessa duga :D


Piraterna är i havet

OMG gissa var jag befinner min just nu?! Jo nämligen hemma hos min älskling. Vi har verkligen haft den mest underbara dag idag. Eftersom att vi faktiskt inte träffats på snart en vecka så var det extra bra på något sätt. Just nu befinner sig Andreas inne på toaletten och fiser så jag passade på att sno datorn lite, hihi. Annars så sitter vi och kollar på Pirates of the C, har laddat upp med massa gott och har det gumpmysigt! Mums på det ω ← älsklings rumpa ;)

Ish, nu kommer bajsplutten och ska fisa på mig, oh nej bäst jag räddar mig själv. Vi hörs senare förmodligen.


11 september

Yes, idag är det åtta år sen World Trade Center föll, helt sjukt. Jag minns faktiskt fortfarande den dagen, hur det var kaos på TV och radio, och hur berörda och ledsna folk var. Än idag tycker jag att man ska ha en tyst minut för alla de drabbade, det är det minsta vi kan göra.  ♥

Nu har jag suttit här framför datan i skolan i ett år och det är ännu en timme kvar tills nästa lektion. Gud vad det känns som tiden går långsamt. Ofta vid sånna här håltimmar brukar jag passa på at plugga och göra läxorna, men idag orkar jag verkligen inte. Efter min mega håltimme har jag franska med super-Martine (wiho!). Jag tycker verkligen om franska, och jag älskar min "lärarinna" Martine, jag vet inte varför, men på något sätt är hon rolig utan att vara rolig. Kanske är det hennes svenska uttal, eller hennes plötsliga utfall, men kul är det. Efter franska har jag igen en lång håltimme på två timmar, drygt och inte mums alls!

Spanska imorse var kul som vanligt, och vi fick bland annat veta att folk i/från Spanien ljuger om allt, för att fly från sanningen och att "vi" svenska är extremt hemska på att ljuga. Det sägs att vi gör vissa saker med kroppen och ständigt blickar bort och kollar ner, som tydligen är klara tecken på att man ljuger. Själv tycker jag att jag ljuger bra. Kanske beror på att jag faktiskt inte är helsvenne.

Hursomhelst, idag är det fredag, JIPPE, och jag tror faktiskt jag äntligen får träffa min fis som jag saknat så, jag hoppas på det i alla fall. Annars så har jag nog faktiskt inga större planer för ikväll. Är ganska krasslig i halsen så jag tror jag stannar hemma. Nu ska jag slå Sandra i huvudet, hihi :)


Spanska

Iiih det är bråttom, min spanska börjar om två minuter och jag måste springa.
Vi hörs sen, har gott om håltimmar idag.


Godnatt

Ah nu har jag varit uppe alldeles för länge igen, jag måste ta och lägga mig. Imorgon blir det mer bloggande, jippie!
Natti natti ♣




Greekway

Hem ljuva hem. Det blev en underbar runda på stan och jag lyckades även dra inom Stadsbiblioteket och låna en bok som ska läsas på svenskan. Idag blev det inte så mycket shopping, utan mer inspektion av allt det fina som finns. Jag har nu målat upp massa olika outfits i huvudet som är supersöta som jag vid ett tillfälle snart ska inhandla alltihopa. Nu vet jag ju dessutom var jag hittar allt jag vill ha. Tyckte faktiskt det var ganska smart, först gå ut och titta, istället för att inte veta alls vad man ska ha och yra runt som små möss, hihi. Dagens middag blev på Greekway, de har otroligt god grekisk buffé, man får ta precis hur mycket du orkar, och det är värt varenda krona. Riktigt mysigt ställe tycker jag, utan tvekan, mums på det.

Just nu sitter jag och längtar tills min älskling blir frisk för då ska vi ut på en heldag i stan och shoppa en massa fint, äta på lyxrestaurang, hinna med en söt bio, och bara ha det så allmänt mysigt och känna varandras kärlek. Jag längtar rumpan av mig.

Många av er kanske märker så är jag otroligt nära min Andreas och han är inte bara min pojkvän, utan han är även min bästa vän, någon jag litar på i alla lägen. Som jag tidigare nämnt betyder han något enormt för mig och jag/vi ser en framtid tillsammans. Jag älskar oss helt enkelt. ♥

Hursomhelst har det varit en bra dag idag och imorgon har jag sett att det är en hel del filmer som har premiär. Kanske lyckas man klämma in en, vi får se. Jo men nu ska jag kolla på idol och sen bara ta det lugnt resten utav kvällen och förmodligen börja läsa på min bok. Men vi hörs nog om en liten stund igen.




Hemma igen

Dummer som jag är hade jag ju såklart glömt mina pengar hemma idag när jag stack till skolan. Egentligen skulle jag dra in till stan direkt, men istället blev det en tur hem imellan. Skönt var det faktiskt! Jag fick vilat lite och även chansen att lämna av mina tunga skolböcker. Nu sitter jag och äter mat, snackar med min bebis och lyssnar på mtv. Jag saknar honom så.

Skolan skummades igenom ganska snabbt idag och det hände inget vidare speciellt. På matten räknade jag faktiskt ovanligt mycket, men jag fick även tid att störa Anna, vilket är viktigt att göra. På svenskan fick vi ett maffigt häfte/kompendium på 80 sidor, litteraturhistoria, MUMS! Om några veckor blir det även ett prov allt vilket ska bli spännande. 

Jaja, nu ska jag mumsa mer på min sötnos och sen bege mig in mot stan igen. Jag hoppas på mycket shopping idag och jag tror jag ska satsa på att leta efter kappor, snygga skjortor och stickat. Datan är även med så om jag orkar blir det nog blir lite plugg och kanske blogg lite senare. Det låter ganska bra tycker jag.


Skolan är så mycket roligare när man har fina block och pennor.
Eftersom att jag alltid varit så förtjust i rosa så är det självklart att mina
saker ska vara rosa. hihi ω


Gosh, mitt hår

Jag börjar tycka om det här att ha mitt egna naturliga hår igen. Det är ju självklart inte alls som det var tidigare, lika långt eller tjockt, men det ska jag fixa. Nu sparar jag ju massa tid på att inte platta håret och jag sliter nada. Hur bra som helst. Och jag trivs skitbra i det! ♥




Inpsiration

Torsdagar, jag älskar torsdagar. Varför jag älskar torsdagar är just för att då har vi chans till världens sovmorgon, då vi börjar skolan inte förrens 13.05. Ja, 13.05, det är helt sjuk. För att göra det ännu bättre har vi bara två lektioner. Riktigt skönt är det. Det är faktiskt så att varje onsdagskväll när jag ska sova tänker jag för mig själv "JIPPIE, imorgon är det torsdag, imorgon är det torsdag" och börjar smått fnittra. Det händer ofta att mamma kommer in för att se vad som pågår i mitt rum som orsakat sånt fnitter. Jag tycker det är sött.

Idag hade jag tänkt att gå ut på stan en runda efter skolan. Själv ska jag ta med min söta lista jag skrev igår om vad jag vill köpa. Vem vet, det kanske blir en eller två som följer med mig. Sen vill jag också snacka med min sötnos som gått och blivit sjuk och har legat hemma hela veckan och mått dåligt. Inte alls roligt. Men jag ska skicka någon magisk spådom över han som magically ska göra han frisk. Jag saknar honom!

Men nu ska jag trycka i mig massa mat i min hungriga mage och sen fixa mig innan jag sticker till skolan. Vi hörs senare idag!


Min älskling, min baby

Du är helt klart, utan tvekan, en av de viktigaste personerna i mitt liv. Det finns så mycket med dig som gör att jag för var dag älskar dig mer. Du är en varm och go person, och finns alltid där när någon behöver dig. Du bryr dig, du lyssnar och du förstår. Du har tålamod, trots mina dåliga dagar. Du har en förmåga att alltid få mig att le, även när jag inte är hos dig. Hos dig kan man känna sig trygg i alla lägen. Du är definitivt en av de smartaste personerna jag känner, du kan lösa alla problem och du vet precis hur du ska agera vid svåra stunder. Du visar respekt mot alla, du behandlar alla väl, och du visar bra med kärlek till nära och kära. Du får mig att känna mig älskad på något sätt jag aldrig trott varit möjligt. Du får mig att tro på en framtid tillsammans med dig. Du är du helt enkelt, och därför älskar jag dig mer än någonsinn. Du är min prins Andreas <3




Vinterkläder

Ja precis, vinterkläder. Det känns som det börjar bli aktuellt nu. Själv har jag idag skrivit en lång inköpslista över vad jag ska inhandla inför höst och vinter. Jag tycker om sånt här, sitta och planera, skriva listor och förbreda. Det gör det hela mycket roligare och jag börjar känna viss längtan till den dagen jag ska ut och shoppa allt. Visst jag har vinterjackor och kappar sedan föregående år, men det är en underbar känsla att gå ut och titta och komma hem med något varmt och mysigt man bara längtar efter att få använda vid kyligare väder. I år har jag bestämt mig att satsa stort, och satsa på kvalitet istället för kvantitet. Det händer ofta när jag är ute och handlar att jag köper en massa saker hit och dit, och ofta inte ens använder allt. Idag när jag kollar i min garderob kan jag hitta plagg som är mer än ett år gamla och där prislappen fortfarande är kvar, eller att jag har tio olika färger av en och samma tröja. Det kanske har sin egen charm, men i år ska jag skapa en ny charm.

Jag har även bestämt mig för att få mitt gamla, långa, krulliga hår tillbaka. Jag ska fram tills jul försöka att inte platta mitt hår alls, och använda bra med inpackningar och produkter som ger näring till håret. Under de senaste två åren har jag i princip plattat mitt hår var dag, och det har slitit något otroligt. Så framöver kommer ni se mig med frizzy-krull hår. Ofta brukar folk tycka det är passar mig bra. Vilket alltid är kul att höra! ♥



So long rakt hår, vi lär inte ses på ett tag. Hihi ;)


Inte bara en gång, utan två

Detta är en otroligt rolig video på youtube som min lillasyster visade för mig. Hon kollar på den konstant och när hon väl sett färdigt videon sitter hon och fnittrar i minst 10 minuter efter. Gulligt, men jag tycker det är synd om tjejen i videon. Ni kommer nog alla få ett gott skratt, det kan jag i alla fall garantera! (Klicka på länken ovanför bilden)

Model falls on runway





*

Jo, jag är tillbaka. Denna gången har jag bestämt mig att jag ska skriva blogg på riktigt. Vissa kanske minns min gamla, bertilsbingo. Visst det blev några söta inlägg på den och visst hade jag ett gulligt namn, men bertilsbingo var mer på skoj. Någongång kanske jag kommer fortsätta skriva på den också, lite då och då, men krulltotts, ska bli mer personlig och innehålla sånt som vad jag hittar på om dagarna, saker jag tycker om. Faktiskt finns det också en bakgrund till namnet krulltott. Det var nämligen så att för ett antal år sedan, kanske i årskurs 7 eller nått, så kom jag och Filippa på detta namnet helt randomly en dag då vi skulle trycka eget tryck på tröjor. Eftersom att jag har krulligt hår som få, så lät krulltott ganska lämpligt. Filippa tryckte "Blondiie". Nostalgi ....
Förövrigt är idag en alldeles söt dag att starta min fina blogg krulltotts. Idag har nämligen jag och min pojkvän 22 månader tillsammans. Puss på det, och puss på han <3


RSS 2.0