Jippo

Hey people, hur har er morgon varit? Vad har ni gjort? :D Min har varit super, och jag har ätit en alldeles ljuvlig frukost; färska frukter och macka med pålägg, yummi! Om cirka en timme ska jag iväg för körlektion, så det ska bli kul. Jag har nämligen inte kört någonting alls sedan april typ, och mamma vill helst att jag bara kör med trafikskolan, så jag lär mig allting superbra. Då gäller det också att inte lata som jag gjort.

Iallafall, igår så blev det stan en liten stund innan träningen. Då fick jag med mig ett par till jeans leggings och mot kvällen blev det bio. Mysigt!


Barcelona 2009


Barcelona 2009


Tid är en dyrbar sak

Jag hatar när man inte får tag på folk man verkligen måste få tag på snabbt!!! Vad har man mobiler och telefoner till? Otroligt jobbigt är det, speciellt när man bestämt träff och allt! :(

Jaja, idag har jag ännu bara suttit och nördat mig framför datan och ska förhoppningsvis snart bege mig in mot stan och inhandla ett par saker. Sedan blir det träning för första gången igen på kanske tre veckor eftersom att jag varit sjuk. Det ska nog bli skönt.





Tråkigt

Det är söndag och jag har supertråkigt! Det finns absolut inget att göra tydligen :(




Så mycket

Jag har haft en underbar helg med familjen och min Andreasbaby. I fredags hade vi lyxfondue hemma med goda efterätter och idag har vi bland annat besökt IKEA. Riktigt stort och snyggt var det, fräscht på något vis :D Hursomhelst är klockan mycket nu och jag ska nanna. Imorgon blir det nog stan óch shopping och även kanske bio! Det ska bli skoj hoppas jag! Så ha det bäst och godnatt ♣


Torsdag kväll

Nu sitter jag hemma hos baby, han pluggar och jag sitter och leker med Café World på Facebook. Café World gör mig hel ♥






Skönt

YES matteprovet är äntligen över och det är riktigt skönt. Det kändes samtidigt otroligt bra så det är ju ännu bättre :D Efter skolan tog jag en snabbis in till stan där jag även fick med mig ett par svarta jeansleggings. Så nu ska jag bra ta det lugnt och träffa sötnos snart! Imorgon är det ju fredag och sen är det ju LOOOOOV!!!! :D ♥




Ibland är matte inte kul

Nu ska jag verkligen sätta mig ner och plugga matte, det måste jag. Jag fattar ingenting, har inte räknat något alls på lektionerna och har nu panik!!!!! Hoppas ni har mer skoj än så, vi hörs :D





Chocolate Pain

Gud jag har fått denna låten, Chocolate Rain, på huvudet och kan inte sluta sjunga på den. Den är så jobbig :(


jag tycker han ser så läskig ut, någon som stämmer in?


Ångest

Idag sket jag i träningen för att räkna matte eftersom att jag ligger sky-mil efter, men tror ni jag ens har öppnat matteboken?! NEJ :(

och vi har prov på torsdag...





LYCKLIGASTE

JAG MÅSTE JAG SÄGA ATT JAG ÄR SÅ OTROLIGT GLAD OCH LYCKLIG JUST NU ATT JAG SNART SPRITTER OCH SPRICKER AV GLÄDJE :D :D berättar inom snar framtid varför!




Min andra love

Visst är den snygg (även om bilden är ganska dålig och man ser inte så bra) ? ;)
 
btw jag älskar Top Model, från alla världens länder ♥




Home sweet home

Nu är jag äntligen hemma. Skolan var som vanligt och det hände inget superspeciellt. Eller jo, vi fick reda på att även vi som är i steg 2 förhoppningsvis får följa med till Frankrike resan med fransk barnen den 11-16 april, wiiho :D Så just nu hoppashhoppas jag på att det blir av för oss också!

Sedan skulle jag egentligen tränat men jag känner mig fortfarande lite krasslig så jag bestämde mig för att ta ledigt. Istället gick jag till cafeet och köpte mig en baguette, risbulle och en kall cola och mumsade samtidigt som jag väntade på att baby skulle ringa.

Nu är klockan snart sex och då ska jag nog lägga mig och kolla tv och vila lite. HA det gött!


BABY


Gud vad jag är lycklig just nu ♥

hos älskling nu och vi gottar, mums :D


Mörkt









hihi, en glad moi efter skolfotot för någon vecka sedan ;)


Godmorgon

Jag är klarvaken och baby ligger fortfarande och sover så sött i sängen. Gud vad pussigull han är, jag vill bara äta upp min sötnos. Men snäll som jag är ska jag låta han leva och få sova lite till.

Puss på er

 

Café World

Omg har ni sett något sötare café? :) Jag är mer än stolt över min kreation måste jag säga, men det kostade skjortan på mina coins!








Fredagsmys

Nu sitter jag och kollar på idol med familjen. och jag säger bara:
EDDIE, EDDIE, EDDIE, OCH GUD VAD VI ÄLSKAR EDDIE






Rabbit










Ett bra tag sen va

Gud vad det var längesen som man bloggade. Jag som denna gången bestämt mig för att verkligen satsa helhjärtat och blogga var dag. Men en dags "paus" belv två som sen blev tre som sen ... ja, ni förstår. Nu ska jag ialla fall börja igen, eller det är det jag bestämt och om jag sen följer det, det får vi se.

Denna veckan har varit lite upp-och-ner för att vara helt ärlig. I måndags var jag allmänt superirriterad, vet ej om jag visade det så mycket utåt, men jag störde mig ovanligt mycket på folk. Vissa personer är bara så sjukt "för mycket"... Usch, jag tycker inte om sånt! Det jobbigaste är ju också att det är sånna personer man måste stå ut och träffa var dag iprincip.. Nä fyfan. Men vem eller vilka det är, förblir en hemlighet såklart. Eller Andreas vet ju, såklart! Både tisdag och onsdag har jag legat hemma och varit sjuk. Idag har jag varit i skolan i kanske max 2 timmar, och sen har jag bara varit hemma, och bland annat tagit hand om mitt café. (Café World på Facebook, något jag tycker alla ska börja spela)

Nä nu är mina sopporna färdiga, så nu ska jag mata alla mina hungriga gäster. Ha det gött ♥









"Gud vad söta ego-bilder"



RSS 2.0